Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjömannen

havet har svårt

att gömma

sig

i dina ögon


finkornig sand

flyter

fram och tillbaka

mellan kusterna.

ondska,

godhet, därifrån

till lättja

och tillbaka


vilsenhet.

jag navigerar

innanför ditt pannben




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-25 16:51



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
tycker om denna text
mycket
2009-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Superb inledning!
Tänk att kunna se havet i hennes ögon!
Henne måste man älska!
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon