Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sms till en tjej som just dumpat mig.


Stanna!

Jag önskar att jag försökt att få dig att stanna.
Kanske så skulle jag övertygat dig om att det
faktum att vi är olika är något positivt.
Kram




Övriga genrer av Biktfadern
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-10-03 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Biktfadern
Biktfadern