Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan för enkel


Kärleken består.

En Sommardag
En Vinternatt
En Vårmorgon
En Höstkväll
Det är tiden som går.
Endast kärleken består.




Fri vers av Biktfadern
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-06-11 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Biktfadern
Biktfadern