Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten kom till mig på jobbet.


Olik alla.

Hon är tjejen som är ledsen i ögat.
Lite sådär velig men bestämd.
Vacker som få men tror inte på det.
Vet vad hon vill men inte hur.
Eller är det tvärtom?

Hon är tjejen Olik alla.




Fri vers av Biktfadern
Läst 567 gånger
Publicerad 2005-10-03 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Biktfadern
Biktfadern