Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en undran om var drömkvinnan är...


Var finns hon?

Var finns hon som har hjärna?
Hon som förstår och är trevlig.
En sådan tjej som vill ta det lugnt.
Varelsen som stillar mitt hjärta.
Tjejen som stilla sover bredvid mig.
Uppenbarelsen som man ömt lägger armarna om.
var finns hon?
Kvinnan jag drömmer om.




Fri vers av Biktfadern
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-06-11 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Biktfadern
Biktfadern