Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Based on a true story.


Hon eller jag?

Liten och kall hon ligger i min famn.
Jag känner att jag inte gör tillräckligt.
Men jag gör vad jag kan och hoppas att det räcker.
Känner mig fumlig och dum.
Hoppas att min närvaro gör henne trygg.
Så liten, sårbar och kall...




Fri vers av Biktfadern
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-06-11 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Biktfadern
Biktfadern