Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn


Längtan till dig är inte
mödor från glömda slagfält
inte diffusa prickar på en natthimmel
utan delar av en sång
jag aldrig kunnat sluta sjunga




Fri vers av Dilsewat
Läst 1043 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-07-27 13:18



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Strålande!
2015-03-21

  Grusintag
Tycker om när så få ord säger så mycket. Bra!
2013-12-16

  Linda CH VIP
Himmelskt fin!
2011-09-16

  Lina Olivia
Underbar!
2009-08-01

  Blodros
Du får med mycket i dina korta koncentrerade texter.
den här....den går inte annat än att tycka om :)
2009-07-30

  * Ammi *
vackert!
2009-07-27

    ej medlem längre
här prickade du mitt i!
2009-07-27

  etthjärtaäralltidrött
så fint
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars