Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesluckor

 

Vaknade till

Flyktsystemet på

 

Hatfylld blick

från dörröppningen

 

igen

 

Nästa timme

stod du där

mumlade

om att du kom för lätt undan

 

I gryningen

sprängdes högtalarna

Grannarna var ute och undrade

 

Det mesta

var mitt fel

nästa dag

 

Nu säger du

att vi hade det bra

 

Jaha

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-27 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke