Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen ridå

 

hjärtat hoppar över strupen

rösten oskyddad

bryts

 

inte backa

inte backa

 

ryggar

ramlar

blottar bröstet

 

det tömda

sinade

 

erbjuder en famn

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-27 18:42



Bookmark and Share


  Sturesdotter
värnlöst!
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke