Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista huset på linjen och i nätet

 

Blixtrande flög telefonjacket

tvärs över rummet

Gnistorna slog ur eluttagen

 

Hela huset darrade

av mullrandena

 

Längs kablarna

i gavelrummet

var tapeten svart

 

Mammas säng

full av barn

 

Kontakterna

urdragna

 

Sömnavbrott

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 23:18



Bookmark and Share


  thyra
Fint och finurligt! Så klart jag läste strömavbrott, men visst blev det sömnavbrott :)
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke