Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bländad

jag tittar ner i golvet
där jag går
i galleriornas korridorer

lamporna
bländar
mer och mer för varje steg jag tar

allt är så rent
så skinande rent

det kaklade golvet
speglar sig

i mitt ansikte

(jag känner inte igen det)

*

jag vill därifrån

tillbaka

till mitt eget mörker


*




Fri vers av annabelle
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle