Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låter upp

 

öppnar famn

dricker ljus

dansar luft

på min hud

 

sträcker ut

andas tid

 

jag har kvar

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 18:46



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
lysnde text!
2009-07-28

    ej medlem längre
fantastisk!!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke