Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXV

i tystnad satt vi
efter att orden lagts på hyllan
fastnat i ingrott smuts

inte så att vi inte ville säga
tala eller uttrycka
utan tystnaden blev närheten
mellan oss

sådär obeskrivligt nära
över axeln
såg jag att du såg
utan att fråga




Fri vers av räjtch
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räjtch
räjtch