Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad rustar du på?


Ta en, ta två, ta...peter

Skynda fynda fyndigheter
två för en, ta en, ta peter
borda bordet, borde bårder
tjugu åtta sex sex våder

rustad rastad rysligt rustar
famnar frestar fryser frustar
kladdar klistrar kittlar kletar
lister lackar läppar letar

Vilda viljor villigt väljer
karmakyssar och kärlekskrockar
svala själar suktar sväljer
listen lackar fast lusten lockar




Fri vers av prima donna
Läst 687 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-07-28 20:27



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Hahaha! Hamnar i i total konfys i denna hybrid mellan rustas inredningskatalog och ett i ultrahyperspedd snabbögnat naturkollage... härligt!

Finns det lust finns det liv!
2015-04-12

  TrollTörnTrappan VIP
Tappar närapå andan av upphetsning över allt vad ordbroderi och verssammanetsning heter...!
2013-09-26

  Glensan
Härlig text

Som en kulspruta kommer orden

"rustad rastad rysligt rustar
famnar frestar fryser frustar
kladdar klistrar kittlar kletar
lister lackar läppar letar"

Ratatatata som kulor
2009-08-06

  Peter Matsa
Du tar tapetseringskonsten till nya höjder, helt klart
Ordrikt, sinnrikt, sensuellt - mycket bra.
Applåder så klart
2009-08-03

  Cosmic Johanna
Hahaha,

jag gillar denna,

mycket köphysteri och reor nu,

men var finns lusten till det som är helt gratis?:-)

applåder!
2009-07-29

    prima donna
Jag tänkte nog inte på semlor, även om det är gott det med :)
Nä valet var mellan att sätta upp tapeter eller att ta Peter (eller ngn annan, ej nämnd)
2009-07-28

  Sturesdotter
Ja...det stället....den här texten väcker minnen

(åt semla där, de hade fik i anslutning på ett ställe ett tag...dvs en vanlig fullkornsbulle med marsipan och grädde!!! den enda semlan jag lämnat efter 2 tuggor)!!!

helt sant!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

prima donna