Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
å tack till Mad för titeln och diskussionen!


Borta med porrvinden

 

Man ska vara

förskräckt

tänd

trång

och pigg på en fist

 

Ursäkta mig

medan synapserna brinner

jag får inte ihop det

 

Vad hände

med att vara nära

ömma

kärleksfulla

och innerligt kåta?

 

Jag vill inte längre

att du står utanför fönstret

och tittar på mig

när jag onanerar

 

övergiven

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-28 21:33



Bookmark and Share


  oneblood
denna är lite skrämmande men välskirven!
2009-07-29

  Isak VIP
Porr och intimitet och kärlek är långt ifrån samma sak:)
2009-07-29

  Hawaii
mm det finns för mkt skit-porr,,, bra skrivet!
2009-07-28

  mjuk
Väldigt bra skrivet :) Håller med dej !
2009-07-28

  Sturesdotter
Bra skildrat Åsa! Hur kärlek o åtrå är....annat kan lätt bli övergrepp
2009-07-28

  etthjärtaäralltidrött
applåder och visslingar!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke