Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar

Mina tankar snurrar.
Dom är suddiga som alltid.
Så långt borta men ändå i mitt huvud.
Men det är väl självklart.
Mina tankar, suddiga i mitt huvud.
Det är så det är att vara jag.




Övriga genrer av L00L0
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-29 01:12



Bookmark and Share


  blaite
Duktig du e..
2009-11-09

  filicia
jag sa ju att det var en bra idé att vara medlem här :)
2009-07-29

    ej medlem längre
instämmer
"det är så det är att vara jag"
snyggt fångat
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

L00L0