Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
massa skit i huvudet som försökts beskrivas på rätt sätt


när de som betyder något dör

blått har lämnat himlen
nu lägger sig en grå-illusion runt allt
allt som betytt lycka betyder sorg
men folket glömde bytingen

vet inte hur många gånger jag har gått över vägen
drömt om att bilen skulle åka fortare
men bara för att inte finnas till

med knivar i hjärtat och skotthål i magen
hur ska man då orka resa sig upp,
när de som betyder något dör

jag vill finnas
därför är drömmen om bilen världelös
och tanken om den lycklig
för raderna över visar det förflutna
men inga sår ha lägt
knivar na har bara lungt och omsorgsfult petats ut
och den tanken är sorlig




Fri vers av L00L0
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-02 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L00L0