Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad från en annan text jag skrev i utkorgen på mobilen. Hittade den och tänkte läsa den men den råkade bli raderad istället. Detta blev det nya resultatet.


Myrsteg ner, ner.

Toppen av lycka.
Inget mer att klättra på,
alla trappstegen är slut.
Jag blir höjd rädd.
Känner hur mina fötter tar myrsteg ner.

Jag kollar inte uppåt något mer.

Toppen måste göra ont att falla från.
Jag vet inte, det är första gången.

Jag hoppas det är en illusion.
Att jag är lagom lycklig.
Står i mitten av stegen.
Med fortfarande mod att klättra upp.
Att jag inte tar myrsteg ner.

Det som skulle hjälpa mest var om du ler.




Fri vers av L00L0
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-21 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L00L0