Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får inte se, in i mig...

Mina läppar har din smak kvar
Salt
Från dina ögon
Kan inte se dom mer.
Dom är två stora svarta hål.
Kan inte titta på dig.

Jag tänker på ljuset från gatulyktan,
den gjorde en solnedgång i marken.
Du frågade vad jag tänkte på
inget
inget sa jag

Sväljer min egna salta smak när du går bakom mig.
Du får inte se.

nej

du får inte se




Fri vers av L00L0
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-27 21:49



Bookmark and Share


  Uppfångad
Så snyggt!
2010-02-27

  stefan.g
Salt, text!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

L00L0