Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Din kropp är som en guds.
Dina läppar mjuka som få.
Dina händer, deras beröring är guld.
Din famn är som hundra murars beskydd.
Dina ögon är det vackraste på jorden.
Dina blickar gör att man får gåshud av behag.
Ditt leende är något magiskt.
Det mest underbara är att du är min.




Fri vers av L00L0
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 18:05



Bookmark and Share


  filicia
jag antar att den handlar om erik?
lis, du skriver jättefint :*
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

L00L0