Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ny Sprängladdning

Det var som om någon sprängde berg inne i mig.

En explosion av lycka.

Jag tror nästan att det var någon som hörde.

Men, vart tog all den lyckan vägen?
Svalde någon i min omgivning den?
Nej, det var jag som levde ut på all den lyckan.
Så nu måste du göra en ny sprängladdning.




Fri vers av L00L0
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 17:02



Bookmark and Share


  filicia
och jag läste den minst 4 gånger,
riktigt fint skrivet,
:*
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

L00L0