Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUNGER

 

Du vattnar min törst
när min hunger

extas

berusad av din
blotta existens
din närvaro

håll fast mig
hårt intill dig
kräv vad du vill

sköna lekar

sjunker
åh det känns som
att jag drunknar

svämmar över
under dina händer
din mun

kraftlös
intill dig

maktlös
inför dig

tyngdlös
över dig

du stillar mig
i stunder av befrielse

men när skymning faller
sluter jag mina ögon

och låter hungern ta mig
under dina kläder
in under din hud
in i din nakenhet

och känner dig rinna
som vatten genom
min mun och min kropp

tills du slår som pulsen
djupt i mig



 




Fri vers av SeXara
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-29 20:39



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbar hunger och åtrå, sensuellt och erotiskt längtanskär.
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara