Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mottagare

 

blundar

vänder ansiktet

som i väntan

på en kyss

 

håret mjukt

längs kinden

en smekning

 

kvällssol röd

över läpparna

en bris

 

nackens vinkel

halsens sträckning

 

sänder

budskapet

 

redo

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-29 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvligt.
2009-08-02

  etthjärtaäralltidrött
kan se det framför mig, fint!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke