Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT DIN STRAND

 

I midnattssolens land

vaknade jag en natt

med sorgen som skar

jag ville krypa intill dig

en stund vara den som tar

och sakta skölja som vågen mot 

din soldränkta strand 




Fri vers av SeXara
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-29 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara