Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metod

 

armarna ut

sänker huvudet

som en korsfäst

 

nederlag

sorgsen övergivenhet

 

lägger händerna på ryggen

böjer nacken

kliver in

akta huvudet

 

trotsigt sinne

sluten skam

 

sträcker ut armarna igen

ansiktet uppåt

 

öppen famn

tar emot

jublande

sårbarhet

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-30 13:29



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
heja, heja! diktjagets seger må finnas!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke