Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Pussel

Kan vara
både svårt
och lättsamt

Det kan vara ansträngande
men även väldigt roligt




varje dag lägger jag en bit
av livets pussel


och jag har många bitar kvar att lägga...




Fri vers av Maddepaddan
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-30 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan