Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturlös

 

Den ena dagen

föder nästa

 

Den andra

samma

 

liknar bara

en dag

senare

i livet

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-31 11:46



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Titlen var lite dyster

Jag tycker texten i säg är ganska rolig dock.
Mormors mormors mormors mor
Visst ser man släktbanden
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke