Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka

 

Ljuger en tröst

mellan vakenhet

och slummer

 

Orden rasar in

i nymornad

själ

 

Stiger upp

till ännu en dag

 

i himmelriket

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-31 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke