Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
im hearing cocain call


Kokaindrömmar

jag snortar lögnen
genom näsan
ser verkligheten
genom en hoprullad
hundradollar-sedel
jag har
klarvakna kokaindrömmar
om att falla
som Colombianskt snö
över the sunshine state
en do or die desperado
på en speedboat
One on One
mot kustbevakningen
överger den
röda tråden för
den vita linan
som stimulerar
mig central
slår ut mig totalt
och drar mig vid näsan
den rinnande näsan
så patetiskt avslöjande




Fri vers av Furious Stylez
Läst 533 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-31 15:52



Bookmark and Share


  amber
"röda tråden för
den vita linan" - älskar det!
2010-08-26

  Robert W
kokain kan man ju diskutera om man vill; statusdrog latt att bli foralskad i om man har degen till det, i vilket fall som helst funkar texten som en sorts expanderad limerick, vilket jag gillar. kanske ar det den centralstimulantiska paverkan som domnat bort mitt tandkott som talar: men visst fan rockar texten.
2010-04-05

  Sideshow Bob
Grym text,
kokain ger mindre bakfylla än sprit och känns lite mera glamouröst.

Heja Koka!
2010-03-06

  Inkarasilas
Holy fuck vilket flow du är inne i, det bara strömmar ur dina händer och jag är så jävla tacksam över att få läsa, visste du det, nähä men nu vet du och så, jaru. Ställer dig på hyllan vilken dag som helst, faktiskt. Slut på Bregott.
2009-08-05

  Staffan Welroos VIP
cool text... gillar särskilt "överger den
röda tråden för
den vita linan" - snyggt.
2009-08-03

    ej medlem längre
Håller med mannen nedanför
2009-08-03

  inutimonster
känner igen den, den är typiskt dig. fantastiskt flyt.
2009-07-31

  dead_prez
man kan aldrig få för mycket kokain.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez