Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revy

 

lämnar ut

kanske

slarvigt

 

vårdslöst egoistiskt

utan självrespekt

 

ge upprättelse

och dela

 

det sköra

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke