Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ring hjärtkirurgen, ring barnpsykiatrin

jag har försökt sandpappra bort alla stickor som är fastkilade mellan min vänstra och högra förmak,
jag har tillochmed försökt med pincett för att få bort alla flisor i mitt hjärta

men de vill inte försvinna




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-31 22:06



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
åh så vackert! <3
2009-09-23

  zim
wow. oerhört vackert!
2009-09-14

  Maria T
Grattis. Fin beskrivning av det som
gör ont
2009-08-01

  eggshells
riktigt bra!
dock stavfel på pincett, men annars har jag inget att anmärka på!
you go girl!
2009-08-01

  Hans Christian
Häftigt och läckert skrivet. Den tar tag i mig.
2009-08-01

    Vilhelm Kvist
stickande känslor kan göra att man vaknar i rätt tidpunkt...
applåder till dig fröken kenny, hatten av!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra