Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i kroppen


Känsel

lättare än

känslor




Fri vers av livsdans
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så spännande
med våra
sinnen

Vi talar ju oftast
om 5 (6)

Steiner nämner
12! sinnen
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans