Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt en ängel där du går

måste hitta lugnet, lugnet inom mig
går inte, går inte skriker jag
mitt hjärta skriker ut att inget längre går
det är slut på allt
måste börja göra nåt skriker min hjärna
ständigt bråk inom mig
två viljor, en kropp
det är så jag känner
ingen ro utan dig
jag känner mig hjälplös
ÄSCH DETTA GÅR INTE! JAG KAN INTE SKRIVA POESI!
jag försöker formulera mig men det tar stopp, en spärr mitt sinnestillstånd är inte poesi, iaf inte idag.
adjö......................................




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand