Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta vilse

 

vakna ben

hungrar skog

fot och aln

 

näverport

 

knackar på

 

famnar sav

lägger ut

 

ett steg

 

vänder hem

varje sten

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-01 19:45



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Härlig rytm! Skönt hitta vilse i dina ord... ;-)
2009-08-02

  ~Hope~
gillar, otroligt mycket.
2009-08-01

  etthjärtaäralltidrött
så bra
mångbottnad
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke