Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Det gör ont i min själ då jag läser att du mår så dåligt.
Jag saknar dig så mycket, 
älskar dig så mycket.
Men vad kan jag göra... jag är bara människa.
Kan hända vi glömmer varandra ibland, 
kan hända vi inte alltid orkar träffas, 
men du finns alltid hos mig, 
i mitt hjärta.

Jag älskar dig Amelie,
allt hos dig,
hela tiden.

<3




Fri vers av Yheela
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela