Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femton

Jag var femton
Du tjugotre
Och du sa du kunde se
Det dom andra hade missat

Och jag var blåögd och blind
Och du band för mina ögon och sa kom
-"Jag är inte alls som dom"

Jag var ung och jag var dum
Och jag trodde att du mena det du sa
Hur blåögd kan man va?

Jag var ett litet lyckligt moln
Så högt upp i det blå

Jag svävande så högt
Tyckte ingenting var svårt

Men utan nät som tar emot
Så slår man sig rätt hårt

När man sen faller

Att resa sig igen
När illusionen har försvunnit
Det är värre

Du sa du älska mig

Jag antar du var kåt




Fri vers av Mikaela Lind
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 11:56



Bookmark and Share


    aouwseh
Den här gillade jag! Jag gillade att du först skriver i vackra ord och liksom lindar in hela budskapet, för att sedan i slutet rasera alla ilusioner och bara skriva det rakt på sak!

Mycket bra!
2009-08-03

  Isak VIP
Ungdomens naivitet. Aye?
Väldigt välskrivet, och hemskt.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Lind