Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske.. eller inte


Som klistrad frukt och odlade A4 figurer

 

En tandlöst tömd. Han som saknat vässade
kanter att luta sig mot en hungrande gatsten.
den som åter fylldes av lårbens alla avskydda
möten genom isande vardagsvakuum.

Kanske grävs det med tunna naglar där när
så märkligt lite känns som det saknas så jävla
mycket mer utefter hand. Som en handlös näve
fastgjuten vid den russinpåverkade sista tanken.

ett veckat tankemönster i nacken gror elektriskt
ingrodda meningar kanske någon tänkt någon gång,
och kanske meningen var menad som en uselt
uppbyggd mening, kanske pennan utan udd har
vridits om och vässats in, och tvinnat hud som
tusen nålar utmed rygg med hål i kanten.

klipps till pappfigur av träsmak sparkas höstlik
genom parken, den som fanns och blev så vacker
när han aldrig tog sig dit. Det odlas ärr från
ingenting som något värdigt vände in. När allt som
syns är det som fastnade på utskriftsbara blad.




Övriga genrer av Tobias Nilzon
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-03 15:23



Bookmark and Share


  peter markurth
detta är dina or, och det funkar, är bra
2009-08-08

    hari lee
Dunder och pukor
ett sådant envist bändande av orden du gör, som att räta ut hästskor till raka rör är svårt men du lyckas. Din värld är en sällsam värld. Mycket väl formaterat.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon