Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 hjärtslag

Det stora eposet om livet som aldrig levdes
den repiga vinylskivan
med musik ingen längre lyssnade på
och han som alltid
missade bussen med flit
Det livstidslånga självmordet
23 hjärtslag före döden
men alltid steget efter
Torra läppar som viskar
"jag älskar dig"
tyst...........tyst
precis så du inte hör
Ingen ville dö trasig
men dikten räddade inte någon
Det har den aldrig gjort
men ändå är vi superhjältar
Vi är superskurkar
rider på för låga hästar
och skjuter blankskott
vid det stora tågrånet
Det stora eposet om livet som aldrig levdes
av män som aldrig var män
som aldrig dog för ingen
vågade trycka på avtryckaren
Det ögonblickliga självmordet
HÖGT så alla hör
Fuktiga läppar som kysser
precis så du förstår
Alltid steget före
men 23 hjärtslag efter döden
och alla dog trasiga




Fri vers av Furious Stylez
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-03 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez