Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dej...


möte


din saknad mot min mun,
jag kan inte önska mera.
fjärilslätta, bevingade gåtor-
små droppar av salt mot din kind.

min längtan mot ditt bröst,
du kan inte vänta längre.
snirkliga, pastellfärgade mönster-
stora drömmar om livet i oss.




Övriga genrer av serum
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-10-04 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum