Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot verkliga möten


Ställer sig

inuti


sträcker sig långsamt

till hela sin längd


tittar ut

genom nyfikna ögon


kliver in

i rummet


dunsar in

i

buffliga

brottandes

sökandes

smitandes

spottandes

skrikandes

varelser


står kvar

i hela sin längd




Fri vers av livsdans
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrka
trots
tuffa möten
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans