Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordstimulans!

Förvirrande ord
skrivna och sagda

Letar sig in men får ej fäste

Vad var det som sas?

Vad står det där??

Slumrandes i morgontimman

Kvällen innan likaså!

Ordstimulans!

Behöver ej förstå
bara känna och vara ibland.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-04 09:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ett djup bakom som fastnar
2009-08-16

  nattig
Ja ord kan vara som balsam för ens inre. Ibland kan ord vara som att strö salt i öppna sår. Vackert skrivet vännen.
2009-08-10

  Blåbäret
bara att tillåta sig
utan att tolka in en massa
skönt, liksom
2009-08-05

  Roula O
så är det ibland...fint poetat!
2009-08-04

  Junitvillingen
"Behöver ej förstå
bara känna och vara ibland..... "

- de orden säger precis ALLT ju!!!
2009-08-04

  Glensan
Avslappnad skön text
som får hjärtat sakta av

Kanonbra
2009-08-04

  mare VIP
Precis så är det.....bara känna vara..
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin