Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som såg

 

så öppnar sig dagen

nykläckt

yr

står hon

vid kanten

i en gammal

världsbild

 

spanar

ser master

segel

skepp

gradvis

vända hemåt

 

havet välver sig

 

i hennes öga

en insikt

 

hon faller på knä

sträcker nacken

 

tar sitt straff

 

vetskapen har grott

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-04 10:56



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
starkt, talar till mitt inre
2009-08-04

  Jaseph
Den här dikten tycker jag om. Förmedlar något stort och skört på en och samma gång. Jag får nästan svindel i början!
2009-08-04

  Lindalou
Denna dikt talar direkt till mig kan jag känna. Så här är det.
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke