Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så ska det vara, det e över. Fairytale gone bad heter denna låt, och jag känner som han.


Ut ur mitt liv!!!

Nu e det slut, det vet jag nu.
Vi hade planer men det gick väldigt fel.
Jag kan inte gråta bort smärtan.
Men vi kan inte stanna heller.
Försvinn ur mitt liv.
Bort från mitt tänkande.
Försvinn från mina tårar som inte kan gömmas.
Jag måste svälja mitt mod och lämna allt detta bakom mig.
Ut ur mitt huvud, försvinn ur min säng.
När jag ska sova så e du ivägen, så försvinn!!
Försvinn ur mina framtida drömmar.
Säg att det var jag som gick,
de tror dom på, säg att sagan fick ett dåligt slut.
Ännu en natt och jag blöder fortfarande.
Alla gör misstag och det gjorde vi också.
Men det vi gjorde går inte att fixa.
Hitta en ny, det ska jag!!!
Lämna och titta inte tillbaka, jag kommer inte efter.
Vi har inget kvar, det e slutet på vår tid.
Jag kan inte gråta bort smärtan.
Ut ur mitt liv, försvinn ur mitt tänkande.
Ut ur mitt huvud, försvinn från min säng!!!
Säg att sagan fick ett dåligt slut, det ska jag.
Ut ur mitt liv för alltid!!






Fri vers av fast i hans nät
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät