Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig utan mask

Du är den du är
och inget annat
hur du än gör dig till
kan du aldrig bli någon annan
än dig själv.
Skådespelare ja visst
men efter föreställningen
eller filmen
blir han eller hon
inget annat än sig själv.
Förblir någon i sin roll
är det något fel
precis som vilken annan
psykisk sjukdom som helst.
Var bara dig själv
så ordnar allt
sig till sitt rätta jag.
Olika masker gör dig
in till något annat
än dig själv.
Det är i dig själv
som du är lyckligast.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 01:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Man vinner mest på att vara den man är, att förställa sig kan skapa en massa problem och man kan bli intrasslad som sjutton.
Våga vara den man är, är faktiskt rätt stort i dessa tider - när det egentligen borde vara den mest naturliga sak i världen!
2009-08-05

  anits VIP
Fina tänkvärda ord, att alltid vara
den man är, håller alltid vad andra
än menar och säger
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP