Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 2009-08-05 kl 03.49


Jag har en dröm



Min dröm är inte på något vis storslagen.

Ändå känns den lika avlägsen som världsfred.

Jag drömmer om att känna förbehållslös lycka.

Kan jag känna ren kärlek utan smärta?

Kan jag känna trygghet utan att behöva falla handlöst?

Kan min själ få ro?

Kan alla dessa demoner lämna mig ifred?

Jag tror att jag aldrig kommer få uppleva det, men än så länge vågar jag drömma.




Övriga genrer av Herakles
Läst 528 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 03:50



Bookmark and Share


  kaosflicka
Vad du än gör, så ge inte upp den drömmen! Det är något av det viktigaste vi människor har, att våga drömma!
2011-02-05

  thyra
Ett gott tecken - att våga fortsätta drömma :) Viktiga frågor i din text. Frågor att fundera över.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles