Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkallt stengolv minner om brott

Om kärlek vore
ett brott då vore
jag kriminell

försatt i min cell
kunde jag utföra
olagliga handlingar
tillsammans med
de andra kriminella...



fängslande
kärleksnäste.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 617 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 08:15



Bookmark and Share


  aol
här svingar diktarjaget pennan med bravur,
2012-11-29

  peter markurth
bra
2010-03-20

  Mr Lindemann VIP
Fängslad i ett kärleksnäste
kanske?

Inte illa

gillar
2009-09-06

  Eaglemountains VIP
Helt enkelt underbart formulerat!
2009-08-11

  Eaglemountains VIP
APPLÅDER!!!
2009-08-11

    Johnjohn
Underbar! *applåd
2009-08-10

  Suzy med punkterna
Känns mäktig på något vis och jag ger dig massa applåder för detta verk
2009-08-05

  issac.a.m
läser o suckar:Underbart
2009-08-05

  Glensan
Underbra text
och en förstaklassik start

"Om kärlek vore
ett brott då vore
jag kriminell"
2009-08-05

  sulimaa
Men åh ...den här var bra! Egen och unik i sitt sätt...
2009-08-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det
kännas, när
kärlek i en
vill spännas
då skall den
inte ut, utan
fast i en spännas!
2009-08-05

  peter markurth
denna var ju blanddina bästa (enligt mig)gillar upplägg, språk, känns genomtänkt och rätt
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin