Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (sniglar)


Mördarsniglarna

fria från livets kätting

i en rostig hög




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-05 13:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
På håll såg det ut som en bit av en gammal kätting som låg där.
2009-08-10

  lodjuret/seglare VIP
nej, den här gåtan bliver mig för svår, och var är ledtrådarna? Jag gissar inte på aluminium för den metallen rostar inte och så är den vek... hmmm kanske... alléminimum?
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP