Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget ansvar

Glenn kära vän, förvirrad liten själ
flyr från sig själv som dom människorna vi är
jobb utan heder i slipsen han skryter
lyssna och le för det är då han flyter
på facebook läggs ut bilder och känslor citeras
han verklighet fördubblas hans verkliga existens förnedras

av smink märken attityder föds en följajohn
förstå Glenn min vän, att du inte kan springa om
insikt, enkelhet och följ den gyllene regeln
den ända människa du bör bejaka är människan i spegeln
så lossa lite på tyglarna och ta inte del i jakten
avrunda ner, krama dig själv och ta av dig hatten




Fri vers av frankeee
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee