Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Khamsin

 

Anletsdragen hänger

 

Med hårda drag

förs håret undan

från ansiktet,

gnuggar den grovporiga hyn

röd

 

Håller för ögonen

 

Skakar på huvudet

sakta

tyngs handen

 

Kindernas sandhav

 

trånar

en annan

 

riktning

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-05 20:14



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Hm, det ska in ett 'inte' på adekvat plats. Välj själv! ;-)
2009-08-05

  Caprice! VIP
Haha - och botox är väl alldeles för dyrt... Men det där behovet syns då alls på fotot. Gammalt, va? Nä, skojar bara.
Härlig dikt!

Gnugga på, gnugga på
vi vill sträva uppåt, så...
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke