Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppets fånge

 

spjutet vandrar

långsamt

nervösa handflator

fram och åter

 

skuggan

når längre

än trädtopparna

måste döljas

i varje andetag

 

djupa

osedda

svänger blickar

snett

 

dröjer

 

mellan zenit

och origo

 

ler

ett byte

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke